• fullslide1
  Pharmanology

  Dé vakbeurs
  voor apothekers

 • fullslide1
  Conferentie
  Straffe sprekers,
  straffe onderwerpen
 • fullslide1
  Alumni
                Ontmoet je
                oud-studiegenoten!
 • fullslide1
  Wetenschappelijk dorp
  Kennis voor apothekers
  in de praktijk

Kom ook

Inschrijven

Pharmanology bezoeken is gratis voor iedereen die zich verbonden voelt met de officina apotheek. U hoeft zich enkel op voorhand online te registreren.

Inschrijven

Praktische info

Wanneer?
- Vrijdag 21 oktober: 18u - 22u
- Zaterdag 22 oktober: 11u – 20u
- Zondag 23 oktober: 10u – 18u

Waar?
Paleis 1, Brussels Expo

icon_car.png

Auto

GPS: Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Parking
Brussel Expo is gemakkelijk bereikbaar met de wagen of motor. Parking C is te bereiken via uitrit 7A van de ring. Volg daarna de bordjes 'EXPO'. De “loopbrug” van parking C geeft rechtstreeks toegang Paleis 1.

icon_train.png

Trein

Neem de trein tot in Brussel-Zeid. Neem daarna Metro 6 richting 'Koning Boudewijn' stopplaats 'Heizel'.

icon_tram.png

Metro, tram of bus

METRO: 6 - station Heizel

TRAM: halte Heysel voor Paleis 1
Lijnen 7 (Vanderkindere-Heizel)
Lijnen 3 (Stalle P - Esplanade)
Lijnen 51 (Van Haelen-Heizel)
 
BUS: halte Heysel voor Paleis 1
Lijnen 84 (Beekkant-Heizel)
Lijnen 88 (Machtens-Heizel)

 

Exposanten

Théa Pharma

Théa Pharma, uw partner in oogzorg, biedt u een uitgebreid gamma van bewaarmiddelvrije behandelingen aan die het oogoppervlak respecteren.

Bota nv

Bota is een fabrikant van therapeutische kousen en bandages, met 75 jaar ervaring. We zoeken naar een medisch verantwoorde bandage, waarbij de klant centraal staat.

Neon Elite nv

Neon Elite, dé standaard in apothekerskruisen. Neon Elite is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van lichtreclames voor de apotheek, gaande van apothekerskruisen tot gepersonaliseerde gevelbekledingen.

SkinClever Laboratoire Benelux

SkinClever is de marktleider in “private label” cosmetica, die strategische oplossingen aanbiedt aan apothekers om zich te differentiëren met een uniek, gepersonaliseerd verzorgingsgamma. SkinClever ondersteunt met know how en inzichten, van ontwerp tot afgewerkt product. De Benelux-structuur maakt deel uit van de SkinClever Technologies groep, actief in Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Zwitserland.

LCA - Laboratoire de Contrôle et d'Analyse sprl

LCA actief is in de gezondheidssector en heeft twee zakelijke gebieden het Laboratorium en Advies. Ondersteunen wij onze klanten in hun onderzoek initiatieven en ontwikkeling van nieuwe producten.

Medicine Plus

Medicine Plus is een initiatief met als doel farmaceutische zorg op een efficiënte manier te realiseren in de officina-apotheek. Via het aanreiken van verschillende diensten wordt de apotheker ondersteund op vlak van eerste-uitgiftebegeleiding, opvolgen van patiënten, medicatiebeoordeling en –bewaking bij risicopatiënten. Daarenboven worden in dit kader geaccrediteerde opleidingen aangereikt via MediCourse, een kwalitatief bijscholingsbedrijf dat apothekers antwoorden geeft op dagdagelijkse praktijkcasussen. De bijscholingen worden kleinschalig, lokaal en praktijkgericht georganiseerd.

SIM bvba

Clineral is een dermo-cosmetische lijn, gebaseerd op mineralen van de Dode Zee voor het behandelen van symptomen van chronische huidaandoeningen.

Farmad NV

Farmad levert de complete informaticaoplossing voor uw officina. U realiseert een optimale patiëntenbegeleiding én behaalt een maximaal apotheekrendement. Bezoek ons op stand 2130.

Stripfoil - Pharma Engineering Ltd

Stripfoil offer deblistering solutions for hospitals, high street pharmacies, manufacturers and multidose packing centres.

ABC Chemicals

Een courant aanbod aan farmaceutische grondstoffen en verpakkingsmateriaal volgens de noden van de apotheker en aan een faire prijs.

CAUDALIE Belgique

Het merk Caudalie is een internationaal cosmetisch gamma, die de laatste jaren een zeer sterke groei heeft gekend in de apotheek en de para-apotheek. Dit succes is ook terug te vinden doorheen onze verschillende Spa’s Vinotherapie in New York, Bordeaux en Parijs. Pionier zijnde in het domein van de cosmetica op basis van ingrediënten uit de druiven en de wijngaard, is onze vennootschap leider geworden op de Franse markt bij apotheken en para-apotheken.

LENSFACTORY NV

Lensfactory, trouwe partner in oogzorg voor apotheker en oogarts.

LABORATOIRES LOHMANN RAUSCHER S.A.

Het merkimago van Lohmann & Rauscher wordt geuit door de betere kwaliteit en het grote productaanbod. Het gaat hier met name over de productie, verpakking en distributie van klassieke kompressen en verbanden, interactieve verbanden, drukverbanden, orthesen, gipswindels (P.o.P. en kunsthars), EHBO-dozen, een gamma voor de oogheelkunde, de dermatologie, NKO-producten, verzorgingssets, operatielakens.

Dentaid BeNeLux BV

Dentaid BeNeLux BV heeft als doel om met haar producten de mond en het gebit zo optimaal mogelijk te verzorgen en te behandelen, vooral in situaties waarbij de mondverzorging extra aandacht nodig heeft. Dentaid heeft kwalitatief, hoogwaardige, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde producten voor diverse indicaties.

Acar'Up

Acar'Up is een innovatieve en doeltreffende oplossing tegen huisstofmijtallergie. Acar’Up is klinisch bewezen en als medische referentie sterk aanbevolen door allergologen. Een must-have in de apotheek.

NUXE BELGIUM

Nuxe, een cosmeticamerk van natuurlijke oorsprong en een topper in de apotheek. Het staat voor 3 sterke waarden: Natuur, Doeltreffendheid en Sensualiteit. Verschillende verzorgingsproducten hebben reeds een cultstatus verworven, zoals de Huile Prodigieuse® waarvan wereldwijd om de 6 seconden een flacon verkocht wordt.

B&J Distribution (Bionike)

B&J Distribution is de exclusief verdeler in België en Luxemburg van hypoallergene producten Bionike, leader van de dermo-cosmetica Italiaanse markt.

Metagenics Belgium bvba

Metagenics is koploper in de ontwikkeling, productie en distributie van micronutritie voor gezondheidsprofessionals. “Toegewijd om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden door realisatie van hun genetisch potentieel”.

Laboratoires Puressentiel

Puressentiel®, opgericht door Isabelle en Marco Pacchioni in 2005, heeft een wereldwijde revolutie in natuurlijke gezondheid te weeg gebracht. Puressentiel is dan ook marktleider in aromatherapie in België en Europa.

2Pharma

2Pharma is actief in de verkoop en de integratie van B2B en voorschriftvrije producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde voor apothekers. Op het gebied van B2B producten wil 2Pharma zich profileren als een totaalleverancier. Wij bieden dan ook een zo breed mogelijk en kwalitatief gamma aan, gaande van verpakkings- en labomaterialen tot grondstoffen. Ook hier slagen we erin – om samen met de ontwikkelaars in de gezondheidszorg – nieuwe innovaties op de markt te brengen. Zo heeft 2Pharma in 2009 de eerste demonteerbare zalfmolen op de markt gebracht. Het OTC-productassortiment is zeer uitgebreid. Het bevat innovatieve medical devices, diverse voedingssupplementen, een dierenverzorgingslijn,… Verscheidene producten worden door een medisch team aan ziekenhuizen en specialisten gepromoot. Om ons assortiment compleet te maken, bieden wij ook kwalitatieve/ milieuvriendelijke ledkruisen én belettering aan.

TECNY FARMA S.A.

Tecnyfarma is een bedrijf dat zich toelegt om complete oplossingen aan te bieden voor apotheken, laboratoria, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere gebieden betreffende de gezondheidszorg zoals o.a. detailhandel,optica en enz. Met meer dan 33 jaar ervaring in de industrie, werd opgericht door een apotheker ter dienste voor de apothekers. Onze beste garantie is de opgedane ervaring met meer dan 7.000 inrichtingen in deze sector, en onze vele tevreden klanten en een aanwezigheid in gehele wereld. Bovendien is Tecnyfarma het enige bedrijf in Spanje, met haar eigen productie, die een betere levertijd aanbiedt, verzekert een volledige controle wat de kwaliteit van de producten en de diensten betreft, een reactiesnelheid, en een efficiënte naverkoop. Tecny Farma beschikt ook over een brede catalogus van producten dat U ook gerust apart kunt bestellen: kolommen met laden, gondola’s, toonbanken, LED kruisen, koelkasten voor gevoelige thermosproducten, wachtloketten,… Evolueren, zich aanpassen aan de markt en haar behoeften, alsook zich baserend op de nieuwe technologieën.

Aca Pharma

Een one-stop-shop waar u absoluut alles voor de apotheek en de apotheker kan vinden. Zo eenvoudig dan het zijn!

Krka

Sinds meer dan 60 jaar, ontwikkelt en produceert KRKA kwalitatieve generische geneesmiddelen binnen Europa voor cardiovasculaire, psychiatrische en neurologische aandoeningen, gastro-enterologie, en overige domeinen.

PostNL Cargo Belgium bvba

PostNL Pharma & Care is uw partner voor het vervoer van farmaceutische producten zowel in de Benelux als daarbuiten. Dit netwerk werkt volledig volgens de GDP-richtlijnen die door het Europees Geneesmiddelenbureau zijn opgelegd.

Fagron Compounding Services

Aseptische en/of risicovolle bereidingen uitgaande van een geregistreerde specialiteit kunnen uitbesteed worden aan Fagron Compounding Services. Dit kan gaan om spuiten klaar voor gebruik, IV infuuszakken, elastomeerpompen, cassettes, …

Nestlé Infant Nutrition

150 jaar geleden ontwikkelde apotheker Henri Nestlé zijn eerste melkmeel voor baby's die geen borstvoeding konden krijgen. Vandaag stellen onze deskundigen op het gebied van zuigelingenvoeding alles in het werk om de samenstelling van onze zuigelingenmelk steeds verder te verbeteren.

Gollmann Zwick

Gollmann Zwick bvba, vennoot van de apotheken in België, is de bekwame bouwer U een zeer compacte robot voor te stellen, veranderlijk in 3 dimensies: lengte, hoogte en ….. breedte (van 1,29m tot 3,40m) ! De GO. Compact integreert zich in de meest complexe inrichtingen en heeft een behoefte van bezetting van minimale oppervlakte aan de grond. Het moeder huis “Gollmann Gmbh” is aanwezig in 13 landen met meer dan 750 installaties in Europa. Onze commerciële en technische ploegen zijn aanwezig aan de stand nr. 6310. COMPACT – SIMPEL – DOELTREFFEND

Imphact

Imphact legt zich toe op de commerciële activiteiten van een apotheek. We voorzien oplossingen om u als individuele apotheker te helpen bij een optimaal beheer van uw apotheek, zodat u gezondheidszorg kunt garanderen op een hoog kwalitatief niveau in steeds wijzigende marktomstandigheden.

Le Pharmacien

De Apotheker is het enige onafhankelijke blad dat zich exclusief richt op alle officina- en ziekenhuisapothekers en om de twee weken verschijnt. De Apotheker is een publicatie van Roularta HealthCare.

Belmedis NV

Groothandelaar Verdeler in geneesmiddelen

Nutrisan

Nutrisan is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen (nutraceuticals), vooral gericht naar specialisten, huisartsen, apothekers en paramedici. Kwaliteit en zuiverheid nemen hier de voornaamste plaats in. Zo worden in ons gamma uitsluitend nutraceuticals opgenomen die samengesteld zijn uit natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, plantenextracten en andere gezondheidsbevorderende stoffen. Hierbij wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur. Onze slogan luidt niet voor niets: "Focused on Science, driven by Nature". Bovendien blijven wij voortdurend zoeken naar de meest innovatieve producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

BSN Medical SA-NV

Leukoplast, Jobst en Actimove zijn enkele sterke merken van BSN medical. Vertrouwen, continuïteit, rentabiliteit en transmurale zorg zijn kernwoorden voor het succes van uw apotheek. Kom en ontdek op onze stand de meerwaarde die wij U kunnen bieden in de apotheek dankzij een mooi en uitgekiend partnershipconcept.

Bossuyt Winkelinrichting

Bossuyt verzorgt het concept en de inrichting van uw apotheek en optimaliseert hiermee uw rendement.

Biocyte

Expert in nutricosmetica. Hoogste dosering van de markt.

Apivita / It's in our nature

Natuurlijke verzorgingsproducten

Artipharma

Apotheekinrichting

Exam Packaging

Exam Packaging biedt een uitgebreid gamma van verpakkingen ontwikkeld op basis van twee soorten isolatie : Polyurethaan in Monobloc en Polystyreen. De keuze van deze materialen bekrachtigt de ontwikkeling van hoogwaardige, stevige en doeltreffende isothermische verpakkingen. Wij produceren isothermische verpakkingen voor de Cold Chain sector door het ontwikkelen van standaard en op maat gemaakte oplossingen die beantwoorden aan de noden van de gebruikers voornamelijk uit de farmaceutische en de biotechnologische industrie.

CURALIA

Onderlinge verzekeringsvereniging

Laboratoires ORTIS

CLEMENT Pharma Concepts

CLEMENT Pharma Concepts - marktleider in België. Vanuit meer dan 75 jaar ervaring en vakmanschap, biedt Clement doordachte oplossingen voor de optimalisatie van uw apotheek: het uitwerken van een volledige studie, het ontwerp en de realisatie van uw apotheekconcept, volledig op maat en volgens uw wensen. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u in de apotheek of in onze toonzaal. Welkom op stand 1010 - www.clementpharma.be

Scholl Footwear

Al 100 jaar heeft SCHOLL footwear schoeisel ontwikkeld op wetenschappelijk vlak. Werkend op de structuur en biomechanica van de voet in relatie met het lichaam. Vandaag de dag deelt SCHOLL footwear nog steeds dezelfde passie en filosofie als de oprichter deed, zijn missie, het verbeteren van uw gezondheid, comfort, welzijn en optimale comfort voor uw voeten.

Acurity NV

Als retailer wilt u uw zaak laten draaien en winst maken. Maar hoe krijgt u meer klanten én minder winkeldieven over de vloer? Acurity weet raad. Wij hebben oplossingen om winkeldiefstal fors terug te dringen en maken van winkelbezoekers betalende klanten.

DIGI Benelux

Pas met DIGI de prijzen van je producten razendsnel aan! Reageer op acties van de concurrenten en werk efficiënt. Geef de stock en extra informatie mee op het label. Bovendien krijgt je apotheek een moderne en geavanceerde uitstraling.

Roche Diagnostics Belgium

Roche Diabetes Care is al meer dan 40 jaar actief in de diabeteszorg en biedt onder de merknaam Accu-Chek® een ruim assortiment producten en diensten aan voor een succesvolle behandeling van diabetes. Verder presenteren we u op Pharmanology 2016 in primeur een nieuwe, innovatieve coaching service op maat: Emminens® eCoach! Dit biedt u de mogelijkheid om patiënten met chronische aandoeningen (o.a. overgewicht en pre-diabetes) nauwgezet te kunnen opvolgen en begeleiden.

MEDITECH Pharmacy Management Solutions

MEDITECH: PHARMACY MANAGEMENT SOLUTIONS - MT.XL: controleren, stockeren en functioneel beheer van vervaldata en niet verkochte medicatie - MT.OPTIMAT: volautomatisch stockeren van uw medicatie. - MT.SPEED: hybride module voor snelle aflevering van uw top 100 producten - MT.VISION: digitale aanraakschermen voor beter advies en informatie naar uw patiënten. - MT.MATIC: gevelmodule - autonoom of gekoppeld aan uw robot in de apotheek. Welkom op stand 2010 - www.meditech-pharma.com

Labophar Labart BVBA

Labophar is een snel groeiende onderneming dat een breed gamma aan zelfzorgmiddelen aanbiedt onder twee eigen merken, met name ‘Laboratoire Artisanal’ (LabArt) en ‘Natural Energy’. Daarnaast heeft Labophar met onder meer Alpine en Horizane, ook een aantal sterke distributiemerken in portefeuille. Labophar combineert de wetenschappelijke kracht en de intensieve productkennis van de twee grootste actoren in de gezondheidszorg, nl. artsen en apothekers. Dit resulteert in effectieve zelfzorgproducten onder de eigen merken.

Pharma Nord

Pharma Nord is een Deens farmaceutisch bedrijf dat sinds 1980 onderzoek, ontwikkeling én productie doet van voedingssupplementen en geneesmiddelen. Deze worden momenteel reeds in meer dan 45 landen ter wereld met succes verdeeld. Hun slogan is niet voor niets: Innoverend voor de gezondheid. Markleider in coënzym Q10, selenium en chromium zijn zij nu de eersten om melatonine als voedingssupplement aan te bieden: Bio-Melatonine Complex.

Sabco

Sabco, informatica ten dienste van de apothekers sinds 1977. Al 35 jaar biedt Sabco oplossingen aan apothekers in België en het Groothertogdom Luxemburg. Sabco telt zo’n 40 medewerkers en heeft vestigingen in Gent, Namen en Luxemburg. Het bedrijf ontwerpt software-programma’s en unieke toepassingen die inspelen op de ontwikkelingen binnen de gezondheidssector.

Nutricia Early Life Nutrition

Nutricia Early Life Nutrition zet zich actief in om gezonde voeding en eetgewoonten in de eerste 1000 dagen te stimuleren. Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Wij werken samen met professionals in de jeugdgezondheidszorg en met alle partijen die zich betrokken voelen bij het onderwerp van gezonde kindervoeding om samen de gezondheid van toekomstige generaties te verbeteren.

Gullimex

Verkoop van industriële meet-, registratie- en analyse-instrumenten, proceskennis, software en het verlenen van service-, meet- en kalibratiediensten.

Suavinex (Mercator Trading)

De baby experts! Een kwalitatieve Spaanse collectie met speentjes, flesjes en accessoires. De meest innovatieve designs, kleine juweeltjes voor uw trendy en modieuze baby.

Soria Bel nv

Met meer dan 20 natuurlijke productlijnen en meer dan 400 referenties, biedt het bedrijf haar klanten een uitgebreid gamma die voldoet aan al hun gezondheidsbehoeften. De producten worden verkocht in verschillende vormen: thee, capsules, tabletten, parels of ampullen met een gepatenteerd openingssysteem. Het bedrijf biedt natuurlijke oplossingen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Soria Natural streeft naar de veiligste en meest effectieve natuurlijke producten. Het streefdoel van Soria Natural is het verbeteren van de levenskwaliteit.

TS Products

TS Products – uw partner in gezondheid. Distributeur van voedingssupplementen, homeopathie en lichaamsverzorgende producten. Merken zijn o.a. Bach Flower Remedies, Bach Rescue, Membrasin, Rio Rosa Mosqueta en Himalaya Herbals. Wij bieden cursus mogelijkheden.

Kinderopvang - Garde d'enfants

Kinderopvang

Quality Living

Quality Living is een jong, dynamisch bureau en biedt u een uniek ontwerp, een correcte uitvoering en een sterke meerwaarde voor uw apotheek. Dit alles op uw maat en volledig afgewerkt door ons vast team. Kom langs bij stand 1540 en leer ons kennen!

BOIRON

Wij zijn een onderneming met een gezondheidsproject, sterk in België met ± 100 werknemers, wiens motivatie en inzet aan de basis liggen van onze prestaties. Boiron is een onafhankelijk, familiaal farmaceutisch bedrijf. We zijn, sinds 100 jaar, gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van homeopathische geneesmiddelen van onberispelijke kwaliteit. Ons gezondheidsproject, dat rigoureus wordt ontwikkeld, is onze passie die wij delen met 3700 werknemers in 59 landen.

L'Occitane Belgium BVBA

Sinds haar oprichting in 1976 creëert L’Occitane en Provence verzorging met essentiële oliën en natuurlijke parfums, vervaardigd volgens de principes van fytotherapie en aromatherapie. L’Occitane is geïnspireerd op eenvoudige waarden zoals authenticiteit, respect en zintuiglijkheid. Ze combineert traditie, natuur en expertise om zo natuurlijke en doeltreffende cosmetica te kunnen aanbieden. De geparfumeerde texturen zorgen ervoor dat de verzorgingen een moment van welzijn, zintuiglijkheid en heerlijkheid worden.

WM Supplies

UD Afvultoestel voor vloeistoffen

Corilus

Greenock, krachtige en gebruiksvriendelijke software voor de apotheek

Wetenschappelijk Dorp

Wetenschappelijk Dorp

PHARMA-PACK

Pharmaceutisch materiaal en verpakkingen

Louis Widmer

Meer dan 50 jaar lang legt Louis Widmer zich toe op de schoonheid van een gezonde huid. Jarenlang onderzoek en innovatie, in samenwerking met dermatologische instanties en universitaire ziekenhuizen, liggen aan de basis van een gamma producten dat aan de hoogste eisen voldoet. De Louis Widmer-producten onderscheiden zich bovendien door hun fijne textuur en hun uitstekende dermatologische eigenschappen. De meeste Louis Widmer-verzorgingen zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde versie of 100% zonder parfum.

Phasius

Dankzij gepersonaliseerde diensten en oplossingen op maat van de farmaceutische en parafarmaceutische sector, ziekenhuizen en officina's, levert Phasius een significante toegevoegde waarde inzake kwaliteit van producten en veiligheid van patiënten. Als Centre of Excellence die de uitgebreide expertise van APB benut, wil Phasius een betrouwbare partner zijn voor alle stakeholders in de gezondheidssector.

FSA - Chemicals

Farmaceutische grondstoffen fabrikant

Institut Esthederm

Institut Esthederm is een technisch hoogwaardig dermo-cosmetisch merk. Uitgangspunt is dat de producten de huid zelf in staat stellen eventuele disfuncties op te heffen en een langdurig gezonde huid te behouden.

Global Factories

Global Factories ontwikkelt unieke producten die medicatie op maat voor iedereen mogelijk maakt. Door het samenbrengen van geavanceerde innovatieve technologieën en onze specialistische kennis en wereldwijde netwerk, zijn wij in staat de individuele distributie van medicijnen betrouwbaarder, veiliger en efficiënter te maken.

New Davigo sprl

De vennootschap New Davigo is een Belgisch familiebedrijf dat al 50 jaar bestaat. Ons motto luidt “kwaliteit, betrouwbaarheid en doeltreffendheid”. Vitapantol is op de markt sinds 1967. Dit product wordt constant aanbevolen door professionals uit de medische sector. Het wordt uitsluitend in de apotheek verkocht. De afnemers zijn academische en militaire ziekenhuizen, apotheken en groothandels. Vitapantol wordt gemaakt door een gerenommeerd Brussels laboratorium, op basis van de strengste normen en regels (GMP, GDP, GCP, ISO 9001, ISO 13485, etc.). Vitapantol is een neuszalf op basis van polygevitamineerde bestanddelen die zorgen voor een betere voeding van de mucosa en die de gevoelige weefsels van het neusslijmvlies verzachten. Indicaties : Spasmodische rhinitis, atrophische rhinitis en als intranasaal verband na heelkundige ingrepen.

Sanderus NV

Drukwerk en verpakkingen voor apotheken.

Gloves in a Bottle

Gloves In A Bottle beschermt de huid 4 uur en wast niet af. De lotion is hypoallergeen, hydrateert en voorkomt beroepsgerelateerde huidaandoeningen en allergische contact dermatitis.

OrthoShop

OrthoShop, uw partner in terugbetaling voor orthopedisch materiaal (o.a. braces en prothesen), mobiliteitshulpmiddelen (rolwagens, rollators, zitschalen, driewielfietsen) en stomamateriaal.

Qualenica CVBA

Qualenica is een innovatieve farmaceutische onderneming gespecialiseerd in bereidingsondersteuning.

De Apotheker

De Apotheker is het enige onafhankelijke blad dat zich exclusief richt op alle officina- en ziekenhuisapothekers en om de twee weken verschijnt. De Apotheker is een publicatie van Roularta HealthCare.

DDD Technics

Verkoop, service & onderhoud van dynamische opslagsystemen - nieuw & occasie

Derco

Verpakking glas en plastiek.

Sobabel Pharmatechnic BVBA

Apotheekinrichting

NextPharm

Robotik Technology

Voorbereiding Individuele Medicatie geautomatiseerd -> de oplossing voor rusthuizen en apotheken: traceerbaarheid en veiligheid van de toediening van het geneesmiddel

YVB - Vitanza HQ

Vitalitieven - Super food

Revogan NV

Sinds 1965 spitst Revogan zich toe op dieetvoeding en farmaceutische producten. Met deze gamma’s aan producten richt Revogan zich tot twee markten: enerzijds de collectiviteiten en dieetwinkels en anderzijds de apotheken. Binnen de collectiviteiten en gespecialiseerde winkels biedt Revogan dieetvoeding aan in een vrij uitgebreid assortiment dat de behoeften van de meeste medische diëten ruimschoots dekt. Suikervrij, zoutloos of zoutarm, vetarm, glutenvrij, eiwitarm of -rijk… Maar ook voor ondervoeding en personen met slikproblemen heeft Revogan aangepaste voeding. Specifiek voor de farmaceutische markt brengt Revogan een breed gamma aan farmaceutische producten van voedingssupplementen tot enzymes. Dit ruime aanbod compenseert de tekorten in de hedendaagse voeding.

Becton Dickinson Dispensing Belgium

De Rowa®-systemen behoren tot de allernieuwste technologie voor de automatisering van openbare apotheken en ziekenhuisapotheken. Na een partnerschap van 20 jaar met ARX, heeft de vennootschap Becton Dickinson (BD), fabrikant van de Rowa-systemen, besloten om het beheer van de markt zelf in handen te nemen. ARX is dus BD Dispensing Belgium BVBA geworden. Technische expertise, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de sleutels voor ons succes. Wij ontwikkelen oplossingen voor innoverende technologieën voor back en front office, om zo het geneesmiddelenbeheer te verbeteren en te beveiligen en het dagelijkse werk van de apotheker te vergemakkelijken. Wij stellen niet zomaar een systeem voor, maar volledige oplossingen die bogen op kwalitatief hoogstaande prestaties en ervaren teams. Wij begeleiden u bij iedere fase van uw project, van bij het bepalen van de noden tot de installatie en de dienst na verkoop en bieden u een optimale reactiviteit aan.

Alain Buess interieurs bvba

apotheekinrichting

Callegari Benelux

Het bedrijf is een referentie in het onderzoek, ontwikkeling en productie van toestellen voor oxidatieve stress testen en het testen van de gezondheid van de huid. De producten worden verdeeld in meer dan 45 landen wereldwijd en sinds 2009 is er een dochteronderneming opgericht in Belgie, Callegari Benelux BVBA. Het voornaamste doel is om professionele diensten te bieden die tegelijkertijd innovatief, snel en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast biedt Callegari ook ondersteuning en klantenservice om deze diensten succesvol te implementeren. Dit is mogelijk door snel te reageren op noden van de markt.

Febelco cvba

Febelco is als coöperatieve groothandel dé toonaangevende farmaceutische groothandel in België. De focus ligt op klantentevredenheid én services uit zorg voor de toekomst van de zelfstandige apotheker.

wdm nv

Farmaautomaat

Dott Pharma

Samen met de apotheker realiseren we bij Dott Pharma apotheekinterieurs waarin patiëntgerichte dienstverlening en advies centraal staan. Tijdens de ontwikkeling van een nieuw interieur kunnen wij u helpen in elke fase: onderzoek, ideevorming, conceptueel ontwerp, styling, visualisatie, technische ontwikkeling en detaillering, tot en met de implementatie en coördinatie van het volledige project.

PHARMONY

Pharmony One is een uitwisseling platform voor apothekers met een geïntegreerde beheersoftware voor Apotheken (verkoop, facturatie, tarificatie, magistralen, bestellingen, kortingskaarten, beheer van robots,…)

Beiersdorf

Met de medische kennis, huidkennis en cosmetische toelegging is Eucerin hét huidverzorgingsmerk dat een volledige dermocosmetische benadering biedt. Gesteund door meer dan 100 jaar onderzoek van Beiersdorf,legt Eucerin de nadruk op schoonheid, innerlijke sereniteit en zelfverzekerheid. Door te zorgen voor een zichtbaar gezonde en stralende huid, is Eucerin© het merk dat staat voor DE WETENSCHAP VOOR EEN MOOIERE HUID.

Pluspropharma

Innovatieve OTC en voedingssupplementen.

Galderma Benelux

Galderma is een Zwitsers dermatologisch bedrijf aanwezig in meer dan 100 landen en heeft 5 R&D centra wereldwijd. Sinds 2014 is Galderma eigendom van Nestlé Skin Health. Galderma is leider in onderzoek en ontwikkeling van wetenschappelijk en medisch bewezen oplossingen voor huid, haar en nagels. Galderma bestaat uit 3 divisies: Self Medication, Prescription en Aesthetic & Corrective. Bekende merken zijn bijvoorbeeld: Inneov, Curanail, Benzac en Cetaphil.

App Pharmanology 2016


Heb je een smartphone? Download dan de Pharmanology 2016 app via

Apple_banner_nw-(1).png   Android_banner_nw-(1).png   Windows_Phone_banner.png
 
Blijf via de app op de hoogte van de laatste nieuwtjes en heb steeds informatie over het programma, sprekers en exposanten bij de hand.