• fullslide1
  Pharmanology

  Dé vakbeurs
  voor apothekers

 • fullslide1
  Conferentie
  Straffe sprekers,
  straffe onderwerpen
 • fullslide1
  Alumni
                Ontmoet je
                oud-studiegenoten!
 • fullslide1
  Wetenschappelijk dorp
  Kennis voor apothekers
  in de praktijk

Kom ook

Inschrijven

Pharmanology bezoeken is gratis voor iedereen die zich verbonden voelt met de officina apotheek. U hoeft zich enkel op voorhand online te registreren.

Inschrijven

Praktische info

Wanneer?
- Vrijdag 21 oktober: 17u - 22u
- Zaterdag 22 oktober: 11u – 20u
- Zondag 23 oktober: 10u – 18u

Waar?
Paleis 1, Brussels Expo

icon_car.png

Auto

GPS: Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Parking
Brussel Expo is gemakkelijk bereikbaar met de wagen of motor. Parking C is te bereiken via uitrit 7A van de ring. Volg daarna de bordjes 'EXPO'. De “loopbrug” van parking C geeft rechtstreeks toegang Paleis 1.

icon_train.png

Trein

Neem de trein tot in Brussel-Zuid. Neem daarna Metro 6 richting 'Koning Boudewijn' stopplaats 'Heizel'.

icon_tram.png

Metro, tram of bus

METRO: 6 - station Heizel

TRAM: halte Heysel voor Paleis 1
Lijnen 7 (Vanderkindere-Heizel)
Lijnen 3 (Stalle P - Esplanade)
Lijnen 51 (Van Haelen-Heizel)
 
BUS: halte Heysel voor Paleis 1
Lijnen 84 (Beekkant-Heizel)
Lijnen 88 (Machtens-Heizel)

 

Exposanten

Théa Pharma

Théa Pharma, uw partner in oogzorg, biedt u een uitgebreid gamma van bewaarmiddelvrije behandelingen aan die het oogoppervlak respecteren.

Bota nv

Bota is een fabrikant van therapeutische kousen en bandages, met 75 jaar ervaring. We zoeken naar een medisch verantwoorde bandage, waarbij de klant centraal staat.

Neon Elite nv

Neon Elite, dé standaard in apothekerskruisen. Neon Elite is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van lichtreclames voor de apotheek, gaande van apothekerskruisen tot gepersonaliseerde gevelbekledingen.

SkinClever Laboratoire Benelux

SkinClever is de marktleider in “private label” cosmetica, die strategische oplossingen aanbiedt aan apothekers om zich te differentiëren met een uniek, gepersonaliseerd verzorgingsgamma. SkinClever ondersteunt met know how en inzichten, van ontwerp tot afgewerkt product. De Benelux-structuur maakt deel uit van de SkinClever Technologies groep, actief in Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Zwitserland.

LCA - Laboratoire de Contrôle et d'Analyse sprl

LCA actief is in de gezondheidssector en heeft twee zakelijke gebieden het Laboratorium en Advies. Ondersteunen wij onze klanten in hun onderzoek initiatieven en ontwikkeling van nieuwe producten.

Medicine Plus

Medicine Plus is een initiatief met als doel farmaceutische zorg op een efficiënte manier te realiseren in de officina-apotheek. Via het aanreiken van verschillende diensten wordt de apotheker ondersteund op vlak van eerste-uitgiftebegeleiding, opvolgen van patiënten, medicatiebeoordeling en –bewaking bij risicopatiënten. Daarenboven worden in dit kader geaccrediteerde opleidingen aangereikt via MediCourse, een kwalitatief bijscholingsbedrijf dat apothekers antwoorden geeft op dagdagelijkse praktijkcasussen. De bijscholingen worden kleinschalig, lokaal en praktijkgericht georganiseerd.

SIM bvba

Clineral is een dermo-cosmetische lijn, gebaseerd op mineralen van de Dode Zee voor het behandelen van symptomen van chronische huidaandoeningen.

Farmad NV

Farmad levert de complete informaticaoplossing voor uw officina. U realiseert een optimale patiëntenbegeleiding én behaalt een maximaal apotheekrendement. Bezoek ons op stand 2130.

Stripfoil - Pharma Engineering Ltd

Stripfoil offer deblistering solutions for hospitals, high street pharmacies, manufacturers and multidose packing centres.

ABC Chemicals

Een courant aanbod aan farmaceutische grondstoffen en verpakkingsmateriaal volgens de noden van de apotheker en aan een faire prijs.

CAUDALIE Belgique

Het merk Caudalie is een internationaal cosmetisch gamma, die de laatste jaren een zeer sterke groei heeft gekend in de apotheek en de para-apotheek. Dit succes is ook terug te vinden doorheen onze verschillende Spa’s Vinotherapie in New York, Bordeaux en Parijs. Pionier zijnde in het domein van de cosmetica op basis van ingrediënten uit de druiven en de wijngaard, is onze vennootschap leider geworden op de Franse markt bij apotheken en para-apotheken.

LENSFACTORY NV

Lensfactory, trouwe partner in oogzorg voor apotheker en oogarts.

LABORATOIRES LOHMANN RAUSCHER S.A.

Het merkimago van Lohmann & Rauscher wordt geuit door de betere kwaliteit en het grote productaanbod. Het gaat hier met name over de productie, verpakking en distributie van klassieke kompressen en verbanden, interactieve verbanden, drukverbanden, orthesen, gipswindels (P.o.P. en kunsthars), EHBO-dozen, een gamma voor de oogheelkunde, de dermatologie, NKO-producten, verzorgingssets, operatielakens.

Dentaid BeNeLux BV

Dentaid BeNeLux BV heeft als doel om met haar producten de mond en het gebit zo optimaal mogelijk te verzorgen en te behandelen, vooral in situaties waarbij de mondverzorging extra aandacht nodig heeft. Dentaid heeft kwalitatief, hoogwaardige, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde producten voor diverse indicaties.

Acar'Up

Acar'Up is een innovatieve en doeltreffende oplossing tegen huisstofmijtallergie. Acar’Up is klinisch bewezen en als medische referentie sterk aanbevolen door allergologen. Een must-have in de apotheek.

NUXE BELGIUM

Nuxe, een cosmeticamerk van natuurlijke oorsprong en een topper in de apotheek. Het staat voor 3 sterke waarden: Natuur, Doeltreffendheid en Sensualiteit. Verschillende verzorgingsproducten hebben reeds een cultstatus verworven, zoals de Huile Prodigieuse® waarvan wereldwijd om de 6 seconden een flacon verkocht wordt.

B&J Distribution (Bionike)

B&J Distribution is de exclusief verdeler in België en Luxemburg van hypoallergene producten Bionike, leader van de dermo-cosmetica Italiaanse markt.

Metagenics Belgium bvba

Metagenics is koploper in de ontwikkeling, productie en distributie van micronutritie voor gezondheidsprofessionals. “Toegewijd om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden door realisatie van hun genetisch potentieel”.

Laboratoires Puressentiel

Puressentiel®, opgericht door Isabelle en Marco Pacchioni in 2005, heeft een wereldwijde revolutie in natuurlijke gezondheid te weeg gebracht. Puressentiel is dan ook marktleider in aromatherapie in België en Europa.

2Pharma

2Pharma is actief in de verkoop en de integratie van B2B en voorschriftvrije producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde voor apothekers. Op het gebied van B2B producten wil 2Pharma zich profileren als een totaalleverancier. Wij bieden dan ook een zo breed mogelijk en kwalitatief gamma aan, gaande van verpakkings- en labomaterialen tot grondstoffen. Ook hier slagen we erin – om samen met de ontwikkelaars in de gezondheidszorg – nieuwe innovaties op de markt te brengen. Zo heeft 2Pharma in 2009 de eerste demonteerbare zalfmolen op de markt gebracht. Het OTC-productassortiment is zeer uitgebreid. Het bevat innovatieve medical devices, diverse voedingssupplementen, een dierenverzorgingslijn,… Verscheidene producten worden door een medisch team aan ziekenhuizen en specialisten gepromoot. Om ons assortiment compleet te maken, bieden wij ook kwalitatieve/ milieuvriendelijke ledkruisen én belettering aan.

TECNY FARMA S.A.

Tecnyfarma is een bedrijf dat zich toelegt om complete oplossingen aan te bieden voor apotheken, laboratoria, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere gebieden betreffende de gezondheidszorg zoals o.a. detailhandel,optica en enz. Met meer dan 33 jaar ervaring in de industrie, werd opgericht door een apotheker ter dienste voor de apothekers. Onze beste garantie is de opgedane ervaring met meer dan 7.000 inrichtingen in deze sector, en onze vele tevreden klanten en een aanwezigheid in gehele wereld. Bovendien is Tecnyfarma het enige bedrijf in Spanje, met haar eigen productie, die een betere levertijd aanbiedt, verzekert een volledige controle wat de kwaliteit van de producten en de diensten betreft, een reactiesnelheid, en een efficiënte naverkoop. Tecny Farma beschikt ook over een brede catalogus van producten dat U ook gerust apart kunt bestellen: kolommen met laden, gondola’s, toonbanken, LED kruisen, koelkasten voor gevoelige thermosproducten, wachtloketten,… Evolueren, zich aanpassen aan de markt en haar behoeften, alsook zich baserend op de nieuwe technologieën.

Aca Pharma

Een one-stop-shop waar u absoluut alles voor de apotheek en de apotheker kan vinden. Zo eenvoudig kan het zijn!

Krka

Sinds meer dan 60 jaar, ontwikkelt en produceert KRKA kwalitatieve generische geneesmiddelen binnen Europa voor cardiovasculaire, psychiatrische en neurologische aandoeningen, gastro-enterologie, en overige domeinen.

PostNL Cargo Belgium bvba

PostNL Pharma & Care is uw partner voor het vervoer van farmaceutische producten zowel in de Benelux als daarbuiten. Dit netwerk werkt volledig volgens de GDP-richtlijnen die door het Europees Geneesmiddelenbureau zijn opgelegd.

Fagron Compounding Services

Aseptische en/of risicovolle bereidingen uitgaande van een geregistreerde specialiteit kunnen uitbesteed worden aan Fagron Compounding Services. Dit kan gaan om spuiten klaar voor gebruik, IV infuuszakken, elastomeerpompen, cassettes, …

Nestlé Infant Nutrition

150 jaar geleden ontwikkelde apotheker Henri Nestlé zijn eerste melkmeel voor baby's die geen borstvoeding konden krijgen. Vandaag stellen onze deskundigen op het gebied van zuigelingenvoeding alles in het werk om de samenstelling van onze zuigelingenmelk steeds verder te verbeteren.

Gollmann Zwick

Gollmann Zwick bvba, vennoot van de apotheken in België, is de bekwame bouwer U een zeer compacte robot voor te stellen, veranderlijk in 3 dimensies: lengte, hoogte en ….. breedte (van 1,29m tot 3,40m) ! De GO. Compact integreert zich in de meest complexe inrichtingen en heeft een behoefte van bezetting van minimale oppervlakte aan de grond. Het moeder huis “Gollmann Gmbh” is aanwezig in 13 landen met meer dan 750 installaties in Europa. Onze commerciële en technische ploegen zijn aanwezig aan de stand nr. 6310. COMPACT – SIMPEL – DOELTREFFEND

Imphact

Imphact legt zich toe op de commerciële activiteiten van een apotheek. We voorzien oplossingen om u als individuele apotheker te helpen bij een optimaal beheer van uw apotheek, zodat u gezondheidszorg kunt garanderen op een hoog kwalitatief niveau in steeds wijzigende marktomstandigheden.

Le Pharmacien

De Apotheker is het enige onafhankelijke blad dat zich exclusief richt op alle officina- en ziekenhuisapothekers en om de twee weken verschijnt. De Apotheker is een publicatie van Roularta HealthCare.

Belmedis NV

Groothandelaar Verdeler in geneesmiddelen

Nutrisan

Nutrisan is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen (nutraceuticals), vooral gericht naar specialisten, huisartsen, apothekers en paramedici. Kwaliteit en zuiverheid nemen hier de voornaamste plaats in. Zo worden in ons gamma uitsluitend nutraceuticals opgenomen die samengesteld zijn uit natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, plantenextracten en andere gezondheidsbevorderende stoffen. Hierbij wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur. Onze slogan luidt niet voor niets: "Focused on Science, driven by Nature". Bovendien blijven wij voortdurend zoeken naar de meest innovatieve producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

BSN Medical SA-NV

Leukoplast, Jobst en Actimove zijn enkele sterke merken van BSN medical. Vertrouwen, continuïteit, rentabiliteit en transmurale zorg zijn kernwoorden voor het succes van uw apotheek. Kom en ontdek op onze stand de meerwaarde die wij U kunnen bieden in de apotheek dankzij een mooi en uitgekiend partnershipconcept.

Bossuyt Pharma

Bossuyt verzorgt het concept en de inrichting van uw apotheek en optimaliseert hiermee uw rendement.

Biocyte

Expert in nutricosmetica. Hoogste dosering van de markt.

Apivita / It's in our nature

Natuurlijke verzorgingsproducten

Artipharma

Apotheekinrichting

Exam Packaging

Exam Packaging biedt een uitgebreid gamma van verpakkingen ontwikkeld op basis van twee soorten isolatie : Polyurethaan in Monobloc en Polystyreen. De keuze van deze materialen bekrachtigt de ontwikkeling van hoogwaardige, stevige en doeltreffende isothermische verpakkingen. Wij produceren isothermische verpakkingen voor de Cold Chain sector door het ontwikkelen van standaard en op maat gemaakte oplossingen die beantwoorden aan de noden van de gebruikers voornamelijk uit de farmaceutische en de biotechnologische industrie.

CURALIA

Onderlinge verzekeringsvereniging

Laboratoires ORTIS

Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verdeelt het familiebedrijf Ortis gezondheidsproducten op basis van medicinale planten.

CLEMENT Pharma Concepts

CLEMENT Pharma Concepts - marktleider in België. Vanuit meer dan 75 jaar ervaring en vakmanschap, biedt Clement doordachte oplossingen voor de optimalisatie van uw apotheek: het uitwerken van een volledige studie, het ontwerp en de realisatie van uw apotheekconcept, volledig op maat en volgens uw wensen. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij u in de apotheek of in onze toonzaal. Welkom op stand 1010 - www.clementpharma.be

Scholl Footwear

Al 100 jaar heeft SCHOLL footwear schoeisel ontwikkeld op wetenschappelijk vlak. Werkend op de structuur en biomechanica van de voet in relatie met het lichaam. Vandaag de dag deelt SCHOLL footwear nog steeds dezelfde passie en filosofie als de oprichter deed, zijn missie, het verbeteren van uw gezondheid, comfort, welzijn en optimale comfort voor uw voeten.

Acurity NV

Als retailer wilt u uw zaak laten draaien en winst maken. Maar hoe krijgt u meer klanten én minder winkeldieven over de vloer? Acurity weet raad. Wij hebben oplossingen om winkeldiefstal fors terug te dringen en maken van winkelbezoekers betalende klanten.

DIGI Benelux

Pas met DIGI de prijzen van je producten razendsnel aan! Reageer op acties van de concurrenten en werk efficiënt. Geef de stock en extra informatie mee op het label. Bovendien krijgt je apotheek een moderne en geavanceerde uitstraling.

Roche Diagnostics Belgium

Roche Diabetes Care is al meer dan 40 jaar actief in de diabeteszorg en biedt onder de merknaam Accu-Chek® een ruim assortiment producten en diensten aan voor een succesvolle behandeling van diabetes. Verder presenteren we u op Pharmanology 2016 in primeur een nieuwe, innovatieve coaching service op maat: Emminens® eCoach! Dit biedt u de mogelijkheid om patiënten met chronische aandoeningen (o.a. overgewicht en pre-diabetes) nauwgezet te kunnen opvolgen en begeleiden.

MEDITECH Pharmacy Management Solutions

MEDITECH: PHARMACY MANAGEMENT SOLUTIONS - MT.XL: controleren, stockeren en functioneel beheer van vervaldata en niet verkochte medicatie - MT.OPTIMAT: volautomatisch stockeren van uw medicatie. - MT.SPEED: hybride module voor snelle aflevering van uw top 100 producten - MT.VISION: digitale aanraakschermen voor beter advies en informatie naar uw patiënten. - MT.MATIC: gevelmodule - autonoom of gekoppeld aan uw robot in de apotheek. Welkom op stand 2010 - www.meditech-pharma.com

Labophar Labart BVBA

Labophar is een snel groeiende onderneming dat een breed gamma aan zelfzorgmiddelen aanbiedt onder twee eigen merken, met name ‘Laboratoire Artisanal’ (LabArt) en ‘Natural Energy’. Daarnaast heeft Labophar met onder meer Alpine en Horizane, ook een aantal sterke distributiemerken in portefeuille. Labophar combineert de wetenschappelijke kracht en de intensieve productkennis van de twee grootste actoren in de gezondheidszorg, nl. artsen en apothekers. Dit resulteert in effectieve zelfzorgproducten onder de eigen merken.

Pharma Nord

Pharma Nord is een Deens farmaceutisch bedrijf dat sinds 1980 onderzoek, ontwikkeling én productie doet van voedingssupplementen en geneesmiddelen. Deze worden momenteel reeds in meer dan 45 landen ter wereld met succes verdeeld. Hun slogan is niet voor niets: Innoverend voor de gezondheid. Markleider in coënzym Q10, selenium en chromium zijn zij nu de eersten om melatonine als voedingssupplement aan te bieden: Bio-Melatonine Complex.

Sabco

Sabco, informatica ten dienste van de apothekers sinds 1977. Al 35 jaar biedt Sabco oplossingen aan apothekers in België en het Groothertogdom Luxemburg. Sabco telt zo’n 40 medewerkers en heeft vestigingen in Gent, Namen en Luxemburg. Het bedrijf ontwerpt software-programma’s en unieke toepassingen die inspelen op de ontwikkelingen binnen de gezondheidssector.

Nutricia Early Life Nutrition

Nutricia Early Life Nutrition zet zich actief in om gezonde voeding en eetgewoonten in de eerste 1000 dagen te stimuleren. Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Wij werken samen met professionals in de jeugdgezondheidszorg en met alle partijen die zich betrokken voelen bij het onderwerp van gezonde kindervoeding om samen de gezondheid van toekomstige generaties te verbeteren.

Gullimex

Verkoop van industriële meet-, registratie- en analyse-instrumenten, proceskennis, software en het verlenen van service-, meet- en kalibratiediensten.

Suavinex (Mercator Trading)

De baby experts! Een kwalitatieve Spaanse collectie met speentjes, flesjes en accessoires. De meest innovatieve designs, kleine juweeltjes voor uw trendy en modieuze baby.

Soria Bel nv

Met meer dan 20 natuurlijke productlijnen en meer dan 400 referenties, biedt het bedrijf haar klanten een uitgebreid gamma die voldoet aan al hun gezondheidsbehoeften. De producten worden verkocht in verschillende vormen: thee, capsules, tabletten, parels of ampullen met een gepatenteerd openingssysteem. Het bedrijf biedt natuurlijke oplossingen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Soria Natural streeft naar de veiligste en meest effectieve natuurlijke producten. Het streefdoel van Soria Natural is het verbeteren van de levenskwaliteit.

TS Products

TS Products – uw partner in gezondheid. Distributeur van voedingssupplementen, homeopathie en lichaamsverzorgende producten. Merken zijn o.a. Bach Flower Remedies, Bach Rescue, Membrasin, Rio Rosa Mosqueta en Himalaya Herbals. Wij bieden cursus mogelijkheden.

Kinderopvang - Garde d'enfants

Kinderopvang

Quality Living

Quality Living is een jong, dynamisch bureau en biedt u een uniek ontwerp, een correcte uitvoering en een sterke meerwaarde voor uw apotheek. Dit alles op uw maat en volledig afgewerkt door ons vast team. Kom langs bij stand 1540 en leer ons kennen!

BOIRON

Wij zijn een onderneming met een gezondheidsproject, sterk in België met ± 100 werknemers, wiens motivatie en inzet aan de basis liggen van onze prestaties. Boiron is een onafhankelijk, familiaal farmaceutisch bedrijf. We zijn, sinds 100 jaar, gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van homeopathische geneesmiddelen van onberispelijke kwaliteit. Ons gezondheidsproject, dat rigoureus wordt ontwikkeld, is onze passie die wij delen met 3700 werknemers in 59 landen.

L'Occitane Belgium BVBA

Sinds haar oprichting in 1976 creëert L’Occitane en Provence verzorging met essentiële oliën en natuurlijke parfums, vervaardigd volgens de principes van fytotherapie en aromatherapie. L’Occitane is geïnspireerd op eenvoudige waarden zoals authenticiteit, respect en zintuiglijkheid. Ze combineert traditie, natuur en expertise om zo natuurlijke en doeltreffende cosmetica te kunnen aanbieden. De geparfumeerde texturen zorgen ervoor dat de verzorgingen een moment van welzijn, zintuiglijkheid en heerlijkheid worden.

WM Supplies

UD Afvultoestel voor vloeistoffen

Corilus

Greenock, krachtige en gebruiksvriendelijke software voor de apotheek

Wetenschappelijk Dorp

Wetenschappelijk Dorp

PHARMA-PACK

Pharma-pack levert oplossingen om enerzijds de workflow van de apotheek te vergemakkelijken, en anderzijds om een duurzame en trouwe band tussen de apotheek en zijn patiënt te helpen opbouwen.

Louis Widmer

Meer dan 50 jaar lang legt Louis Widmer zich toe op de schoonheid van een gezonde huid. Jarenlang onderzoek en innovatie, in samenwerking met dermatologische instanties en universitaire ziekenhuizen, liggen aan de basis van een gamma producten dat aan de hoogste eisen voldoet. De Louis Widmer-producten onderscheiden zich bovendien door hun fijne textuur en hun uitstekende dermatologische eigenschappen. De meeste Louis Widmer-verzorgingen zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde versie of 100% zonder parfum.

Phasius

Dankzij gepersonaliseerde diensten en oplossingen op maat van de farmaceutische en parafarmaceutische sector, ziekenhuizen en officina's, levert Phasius een significante toegevoegde waarde inzake kwaliteit van producten en veiligheid van patiënten. Als Centre of Excellence die de uitgebreide expertise van APB benut, wil Phasius een betrouwbare partner zijn voor alle stakeholders in de gezondheidssector.

FSA - Chemicals

Farmaceutische grondstoffen fabrikant

Institut Esthederm

Institut Esthederm is een technisch hoogwaardig dermo-cosmetisch merk. Uitgangspunt is dat de producten de huid zelf in staat stellen eventuele disfuncties op te heffen en een langdurig gezonde huid te behouden.

Global Factories

Global Factories ontwikkelt unieke producten die medicatie op maat voor iedereen mogelijk maakt. Door het samenbrengen van geavanceerde innovatieve technologieën en onze specialistische kennis en wereldwijde netwerk, zijn wij in staat de individuele distributie van medicijnen betrouwbaarder, veiliger en efficiënter te maken.

New Davigo sprl

De vennootschap New Davigo is een Belgisch familiebedrijf dat al 50 jaar bestaat. Ons motto luidt “kwaliteit, betrouwbaarheid en doeltreffendheid”. Vitapantol is op de markt sinds 1967. Dit product wordt constant aanbevolen door professionals uit de medische sector. Het wordt uitsluitend in de apotheek verkocht. De afnemers zijn academische en militaire ziekenhuizen, apotheken en groothandels. Vitapantol wordt gemaakt door een gerenommeerd Brussels laboratorium, op basis van de strengste normen en regels (GMP, GDP, GCP, ISO 9001, ISO 13485, etc.). Vitapantol is een neuszalf op basis van polygevitamineerde bestanddelen die zorgen voor een betere voeding van de mucosa en die de gevoelige weefsels van het neusslijmvlies verzachten. Indicaties : Spasmodische rhinitis, atrophische rhinitis en als intranasaal verband na heelkundige ingrepen.

Sanderus NV

Drukwerk en verpakkingen voor apotheken.

Gloves in a Bottle

Gloves In A Bottle beschermt de huid 4 uur en wast niet af. De lotion is hypoallergeen, hydrateert en voorkomt beroepsgerelateerde huidaandoeningen en allergische contact dermatitis.

OrthoShop

OrthoShop, uw partner in terugbetaling voor orthopedisch materiaal (o.a. braces en prothesen), mobiliteitshulpmiddelen (rolwagens, rollators, zitschalen, driewielfietsen) en stomamateriaal.

Qualenica CVBA

Qualenica is een innovatieve farmaceutische onderneming gespecialiseerd in bereidingsondersteuning.

De Apotheker

De Apotheker is het enige onafhankelijke blad dat zich exclusief richt op alle officina- en ziekenhuisapothekers en om de twee weken verschijnt. De Apotheker is een publicatie van Roularta HealthCare.

DDD Technics

Verkoop, service & onderhoud van dynamische opslagsystemen - nieuw & occasie

Derco

Verpakking glas en plastiek.

Sobabel Pharmatechnic BVBA

Apotheekinrichting

NextPharm

Computeruitrusting en software

Robotik Technology

Voorbereiding Individuele Medicatie geautomatiseerd -> de oplossing voor rusthuizen en apotheken: traceerbaarheid en veiligheid van de toediening van het geneesmiddel

YVB - Vitanza HQ

Vitalitieven - Super food

Revogan NV

Sinds 1965 spitst Revogan zich toe op dieetvoeding en farmaceutische producten. Met deze gamma’s aan producten richt Revogan zich tot twee markten: enerzijds de collectiviteiten en dieetwinkels en anderzijds de apotheken. Binnen de collectiviteiten en gespecialiseerde winkels biedt Revogan dieetvoeding aan in een vrij uitgebreid assortiment dat de behoeften van de meeste medische diëten ruimschoots dekt. Suikervrij, zoutloos of zoutarm, vetarm, glutenvrij, eiwitarm of -rijk… Maar ook voor ondervoeding en personen met slikproblemen heeft Revogan aangepaste voeding. Specifiek voor de farmaceutische markt brengt Revogan een breed gamma aan farmaceutische producten van voedingssupplementen tot enzymes. Dit ruime aanbod compenseert de tekorten in de hedendaagse voeding.

Becton Dickinson Dispensing Belgium

De Rowa®-systemen behoren tot de allernieuwste technologie voor de automatisering van openbare apotheken en ziekenhuisapotheken. Na een partnerschap van 20 jaar met ARX, heeft de vennootschap Becton Dickinson (BD), fabrikant van de Rowa-systemen, besloten om het beheer van de markt zelf in handen te nemen. ARX is dus BD Dispensing Belgium BVBA geworden. Technische expertise, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de sleutels voor ons succes. Wij ontwikkelen oplossingen voor innoverende technologieën voor back en front office, om zo het geneesmiddelenbeheer te verbeteren en te beveiligen en het dagelijkse werk van de apotheker te vergemakkelijken. Wij stellen niet zomaar een systeem voor, maar volledige oplossingen die bogen op kwalitatief hoogstaande prestaties en ervaren teams. Wij begeleiden u bij iedere fase van uw project, van bij het bepalen van de noden tot de installatie en de dienst na verkoop en bieden u een optimale reactiviteit aan.

Alain Buess interieurs bvba

apotheekinrichting

Callegari Benelux

Het bedrijf is een referentie in het onderzoek, ontwikkeling en productie van toestellen voor oxidatieve stress testen en het testen van de gezondheid van de huid. De producten worden verdeeld in meer dan 45 landen wereldwijd en sinds 2009 is er een dochteronderneming opgericht in Belgie, Callegari Benelux BVBA. Het voornaamste doel is om professionele diensten te bieden die tegelijkertijd innovatief, snel en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast biedt Callegari ook ondersteuning en klantenservice om deze diensten succesvol te implementeren. Dit is mogelijk door snel te reageren op noden van de markt.

Febelco cvba

Febelco is als coöperatieve groothandel dé toonaangevende farmaceutische groothandel in België. De focus ligt op klantentevredenheid én services uit zorg voor de toekomst van de zelfstandige apotheker.

wdm nv

Farmaautomaat

Dott. Pharma

Samen met de apotheker realiseren we bij Dott Pharma apotheekinterieurs waarin patiëntgerichte dienstverlening en advies centraal staan. Tijdens de ontwikkeling van een nieuw interieur kunnen wij u helpen in elke fase: onderzoek, ideevorming, conceptueel ontwerp, styling, visualisatie, technische ontwikkeling en detaillering, tot en met de implementatie en coördinatie van het volledige project.

PHARMONY

Pharmony One is een uitwisseling platform voor apothekers met een geïntegreerde beheersoftware voor Apotheken (verkoop, facturatie, tarificatie, magistralen, bestellingen, kortingskaarten, beheer van robots,…)

Beiersdorf

Met de medische kennis, huidkennis en cosmetische toelegging is Eucerin hét huidverzorgingsmerk dat een volledige dermocosmetische benadering biedt. Gesteund door meer dan 100 jaar onderzoek van Beiersdorf,legt Eucerin de nadruk op schoonheid, innerlijke sereniteit en zelfverzekerheid. Door te zorgen voor een zichtbaar gezonde en stralende huid, is Eucerin© het merk dat staat voor DE WETENSCHAP VOOR EEN MOOIERE HUID.

Pluspropharma

Innovatieve OTC en voedingssupplementen.

Galderma Benelux

Galderma is een Zwitsers dermatologisch bedrijf aanwezig in meer dan 100 landen en heeft 5 R&D centra wereldwijd. Sinds 2014 is Galderma eigendom van Nestlé Skin Health. Galderma is leider in onderzoek en ontwikkeling van wetenschappelijk en medisch bewezen oplossingen voor huid, haar en nagels. Galderma bestaat uit 3 divisies: Self Medication, Prescription en Aesthetic & Corrective. Bekende merken zijn bijvoorbeeld: Inneov, Curanail, Benzac en Cetaphil.

Greendock / KORRES NATURAL PRODUCTS

KORRES huidverzorging is gefundeerd op de omvangrijke kennis van plantaardige ingrediënten en de extensieve ervaring op het gebied van kruidengeneesmiddelen – meer dan 3000 – op basis van onze farmaceutsche achtergrond. Al onze formules zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Op basis van onze farmaceutsche ervaring, is het ons doel producten te ontwikkelen die berusten op primair -­‐ en toegepast onderzoek naar bewezen positeve effecten en klinische werkzaamheid. ZONDER MINERALE OLIËN _ SILICONEN _ PROPYLEEN GLYCOL _ ETHANOLAMINE _ PARABENEN _ DERMATOLOGISCH GETEST

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent, belgische minerale make-up lijn, exclusief voor farmacie. Finally a make-up brand that puts your health on the first place!

Aseq

ASEQ is een gevestigde waarde in camera beveiliging, alarmsystemen, toegangscontrole, brandbeveiliging, video en parlofonie.

APB

APB is de nationale federatie van zelfstandige officina-apothekers en heeft als doel de meerwaarde van de zelfstandige apotheker voor de gezondheid van zijn patiënt te ontwikkelen, ontplooien en ondersteunen.

Inter-Confort

Het enige echte nachtloket verbindbaar met de robot van de apotheek en met een automaat van parafarmaceutische producten.

Officinal NV

Officinall is een jong en dynamisch bedrijf en maakt software op maat van uw apotheek. Onze focus is het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en innovatieve apotheeksoftware in combinatie met een persoonlijke en professionele ondersteuning.

De Lindeboom Apotheek

De Lindeboom Apotheek staat voor 70 kwaliteitsapotheken die worden gekenmerkt door professioneel advies en een volwaardige farmaceutische patiëntenzorg. Via ons franchiseconcept kan de zelfstandige apotheker genieten van advies en ondersteuning. Franchise betekent meer rendement, minder zorgen.

Conceptexpo Project

EEN NIEUWE VISIE OP DE INRICHTING VAN APOTHEKEN… Een inrichting die door Conceptexpo werd uitgevoerd, is veel ambitieuzer dan een "nieuw kleedje". Het gaat gepaard met een totale conceptualisering van de ruimte, voor een grotere rendabiliteit van de apotheek, een betere dienstverlening aan de patiënten en meer comfort voor het personeel. Onze troeven? 1) 20 jaar ervaring 2) Esthetische en technische creativiteit en een doordachte marketing (Optimalisatiestudie van doorgang, zones, gamma’s, signalisatie, …/Individueel design/3D-weergave) 3) Een zorgeloze werf (Volledige coördinatie van A tot Z/Korte termijn, budget gerespecteerd/Certificatie ISO 9001) 4) Doorslaggevende resultaten (Toename omzet en rendabiliteit/Gastvrije ruimte/Comfort en praktisch gemak)

Solidea - Calzificio Pinelli SRL

Solidea, het merk van Calzificio Pinelli, biedt kousen en panties van hogere kwaliteit ter preventie en behandeling van veneuze insufficiëntie en cellulitis. Solidea kousen en panties zijn ontworpen en vervaardigd met geavanceerde technologieën en innovatieve materialen. Alle Solidea producten onderscheiden zich van oudsher omdat de behoefte aan gezondheid wordt gecombineerd met fascinatie en verleiding, waarbij welzijn van het lichaam en elegantie worden benadrukt.

ArsPharma bvba

Totaalinrichter, gespecialiseerd in apotheken.

Power of Nature (Korres Natural Products)

Klinische studies bewijzen en verzekeren de veilige werking.Onze producten zijn verkregen uit de zuiverste ingrediënten uit de Griekse natuur, waarvan de voortreffelijke eigenschappen al meer dan 4000 jaar bekend zijn. Zij bevatten geen chemische conserveringsmiddelen en voldoen aan de strengste protocollen voor wat betreft kwaliteitswaarborgen en GMP (Good Manufacturing Practice) standaards.Power of Nature is gecertificeerd met ISO 9001:2008 en zet zich als verantwoord ondernemer al 30 jaar in voor het verbeteren van de gezondheid en levenskwaliteit, door het aanbieden van wereldwijd unieke producten, altijd met respect voor mens en natuur.

AUP

Het AUP is het samenwerkingsverband van de verenigingen van zelfstandige apothekers van het Waalse en het Brusselse Gewest en van de Duitstalige Gemeenschap.

VAN

VAN is het representatief netwerk van de Vlaamse apotheker dat fungeert als aanspreekpunt en spreekbuis van de apotheker voor de Vlaamse overheid en alle organisaties betrokken bij de gezondheids- en welzijnszorg in Vlaanderen. VAN is een samenwerkingsverband van de apothekersverenigingen in de Vlaamse gemeenschap en brengt hun standpunten samen.

Abbvie

Leer op een interactieve, praktische en snelle manier bij over reuma en anticoagulatie, twee chronische aandoeningen waarbij de apotheker een cruciale rol heeft om de patiënt te begeleiden. Volg één van de geaccrediteerde lezingen over het gebruik van biologicals, de uitdagingen bij therapietrouw of transmurale zorg. Ga op speeddate met de medisch vertegenwoordiger en stel rechtstreeks jouw vraag over Humira (Abbvie), Simponi (MSD), Pradaxa (Boehringer Ingelheim), Xarelto (Bayer), Eliquis (BMS/Pfizer) of Lixiana (Daichii Sankyo).

MSD

Leer op een interactieve, praktische en snelle manier bij over reuma en anticoagulatie, twee chronische aandoeningen waarbij de apotheker een cruciale rol heeft om de patiënt te begeleiden. Volg één van de geaccrediteerde lezingen over het gebruik van biologicals, de uitdagingen bij therapietrouw of transmurale zorg. Ga op speeddate met de medisch vertegenwoordiger en stel rechtstreeks jouw vraag over Humira (Abbvie), Simponi (MSD), Pradaxa (Boehringer Ingelheim), Xarelto (Bayer), Eliquis (BMS/Pfizer) of Lixiana (Daichii Sankyo).

Bayer

Leer op een interactieve, praktische en snelle manier bij over reuma en anticoagulatie, twee chronische aandoeningen waarbij de apotheker een cruciale rol heeft om de patiënt te begeleiden. Volg één van de geaccrediteerde lezingen over het gebruik van biologicals, de uitdagingen bij therapietrouw of transmurale zorg. Ga op speeddate met de medisch vertegenwoordiger en stel rechtstreeks jouw vraag over Humira (Abbvie), Simponi (MSD), Pradaxa (Boehringer Ingelheim), Xarelto (Bayer), Eliquis (BMS/Pfizer) of Lixiana (Daichii Sankyo).

BMS/Pfizer

Leer op een interactieve, praktische en snelle manier bij over reuma en anticoagulatie, twee chronische aandoeningen waarbij de apotheker een cruciale rol heeft om de patiënt te begeleiden. Volg één van de geaccrediteerde lezingen over het gebruik van biologicals, de uitdagingen bij therapietrouw of transmurale zorg. Ga op speeddate met de medisch vertegenwoordiger en stel rechtstreeks jouw vraag over Humira (Abbvie), Simponi (MSD), Pradaxa (Boehringer Ingelheim), Xarelto (Bayer), Eliquis (BMS/Pfizer) of Lixiana (Daichii Sankyo).

Daichii Sankyo

Leer op een interactieve, praktische en snelle manier bij over reuma en anticoagulatie, twee chronische aandoeningen waarbij de apotheker een cruciale rol heeft om de patiënt te begeleiden. Volg één van de geaccrediteerde lezingen over het gebruik van biologicals, de uitdagingen bij therapietrouw of transmurale zorg. Ga op speeddate met de medisch vertegenwoordiger en stel rechtstreeks jouw vraag over Humira (Abbvie), Simponi (MSD), Pradaxa (Boehringer Ingelheim), Xarelto (Bayer), Eliquis (BMS/Pfizer) of Lixiana (Daichii Sankyo).

Boehringer Ingelheim

Leer op een interactieve, praktische en snelle manier bij over reuma en anticoagulatie, twee chronische aandoeningen waarbij de apotheker een cruciale rol heeft om de patiënt te begeleiden. Volg één van de geaccrediteerde lezingen over het gebruik van biologicals, de uitdagingen bij therapietrouw of transmurale zorg. Ga op speeddate met de medisch vertegenwoordiger en stel rechtstreeks jouw vraag over Humira (Abbvie), Simponi (MSD), Pradaxa (Boehringer Ingelheim), Xarelto (Bayer), Eliquis (BMS/Pfizer) of Lixiana (Daichii Sankyo).

ReumaNet

ReumaNet vzw verenigt Vlaamse patiëntenverenigingen die reumatische aandoeningen onder de aandacht brengen. ReumaNet ijvert voor regelgevingen die het leven voor de duizenden patiënten vergemakkelijken, die een betaalbare en adequate zorg garanderen, die hen actief houden op de arbeidsmarkt en in het onderwijs, die vrijetijdsbesteding ook voor hen mogelijk maken. Kortom, ReumaNet vzw ijvert voor een betere levenskwaliteit voor mensen met een reumatische aandoening.

PHARMADECOR

Totaalinrichting van apotheken en veel meer - van ontwerp tot uitvoering - eigen porductie

Klinkers Interieur

Een professioneel team.  Een degelijk interieur, dat mensen aanspreekt, is gunstig voor de omzet ; dat beseft Klinkers Interieurproducties  als geen ander. Het bedrijf  viert volgend jaar zijn 90 jarig bestaan. In dit familiebedrijf heeft men zijn sporen vooral in de retail  verdiend en  het geniet  groot aanzien in de apothekerswereld. Bovenal in deze laatste sector  geldt het bedrijf als zeer innovatief en worden de bij-de-tijdse interieurs hoog geprezen; Een professioneel team  dat zowel in Nederland als in België actief is.

Pierre Fabre Benelux

Eau Thermale Avène, A-Derma, Klorane, Ducray, Rene Furterer, Galenic, PFD. De Laboratoires Pierre Fabre werden begin jaren ’60 opgericht door Pierre Fabre, apotheker in Castres en bieden een totaaloplossing voor de noden van patiënten op het gebied van gezondheid en welzijn. Als voorloper in de dermocosmetica ontwikkelt Pierre Fabre innovatieve oplossingen op het gebied van hygiëne, verzorging en verfraaiing van huid, haar en hoofdhuid. Met zijn portfolio van complementaire producten is Pierre Fabre het grootste dermocosmetische laboratorium in Frankrijk en het op één na grootste ter wereld.

Medical Web Services CVBA

Met meer dan 650 websites is ApoSite de onbetwiste leider in deze markt. De Onepharma app, gelanceerd in okt 2015, laat de patiënten toe een foto van het voorschrift of product naar de apotheek te sturen. De apotheker kan eenvoudige de patiënt laten weten (SMS, mail, ...) wanneer de bestelling klaar staat. Zo hoeft de patiënt maar één keer langs te komen. Tijdswinst voor de klant en de apotheker. Bijna 850 apotheken maken deel uit van dit netwerk. Onepharma is gratis voor de ApoSite klanten. Digitale schermen met product display staan voor een doorbraak in de apotheek. Ook hier is Medical Web Services koploper in de ontwikkeling. Op een kleine ruimte kan de apotheker verschillende thema's aan producten voorstellen. Info over de producten kan via de touchscreens opgeroepen worden. Een koppeling naar de apotheekrobot is voorzien, maar is niet noodzakelijk.

HD Medi BV

HD Medi is een dynamisch bedrijf dat oplossingen biedt voor het automatiseren van farmaceutische processen. De werkwijze van HD Medi is gebaseerd op kwaliteit, marktvraag en een goed gevoel voor service. Alle activiteiten van HD Medi hebben als doel de best mogelijke service aan de klant te leveren. Van technical support tot training en consultancy; HD Medi denkt mee met de klant en biedt doelgerichte oplossingen. Als toegewijde partner werkt HD Medi verder aan het innoveren van haar producten. Binnen de organisatie wordt continu gewerkt aan verbetering en vernieuwing van de productlijn. HD Medi biedt een ruime keuze aan machines en staat garant voor gebruiksvriendelijke software. De combinatie van klantgericht werken en het streven naar een geoptimaliseerd product maakt HD Medi marktleider binnen ons segment.

T. Leclerc - Omega-Pharma Belgium

Sinds 1881 is T-Leclerc hét maquillage merk voor elegante vrouwen. T-Leclerc staat voor een uniek en compleet gamma, dat uw huid respecteert.

Jacobs Interieur NV

De totaaloplossing voor uw apotheek inrichting of verbouwing. U kan bij Jacobs Pharma terecht voor totaalconcepten voor uw apotheekinterieur. Met onze 35 jaren ervaring staan wij klaar om u te begeleiden bij de volledige inrichting of verbouwing van uw apotheek. Naast het meubelwerk, kunnen wij ook zorgen voor de gyprocwerken, elektriciteitswerken, vloeren, verlichting, ... Alles wordt door ons team gecoördineerd en opgevolgd.

Axone Pharma

Axone Pharma verzorgt de verkoop van toonaangevende merken zoals Daflon 500®, Optive Fusion®, Accu-Chek®, Frontline®, Paranix®, Assanis®, Axitrans®, Blox®, Calx Plus®, Pistal®, Excilor®. De kwaliteit van de dienstverlening aan onze partners-apotheken en de industrie is onze prioriteit.

Sampar - Omega-Pharma Belgium

Het ongeëvenaarde urban merk. Sampar is inventief, innovatief en glamoureus met ‘double action” belofte: direct zichtbare resultaten en een klinisch bewezen efficiëntie op lange termijn.

Laboratoires Dermatologiques d'Uriage

Dagelijks of occasioneel, voedend of herstellend, elk Uriage product biedt de voordelen van Uriage Thermaal water, voor elke leeftijd en voor elke huidcomplicatie. Uriage, bron van verzorging in de dermatologie.

H-Pharma

H-Pharma is de marktleider voor gespecialiseerd metalen meubilair en de organisatiesystmen voo apotheken en gezondheidscentra. Gebaseerd op een 40 jaar ervaring in verkoop en productie van meubilair en investeringsgoederen voor publieke- apotheken en ziekenhuisapotheken, is H-Pharma de referentie geworden op de gezondheidsmarkt in Europa.

Nutricia Advanced Medical Nutrition

Medische Voeding

Phytal-Crea

Import en Distributie Voedingssupplementen en Natuurcosmetica.

Amore Puro

Huid verzorgings producten op basis van Extra Virgin Olijfolie.

Sandoz

Als onderdeel van de Novartis groep heeft Sandoz als missie het ontdekken van nieuwe manieren om het leven van mensen te verbeteren en te verlengen. Hierbij staat de toegang tot kwalitatieve, hoogwaardige gezondheidszorg centraal. In België is Sandoz de nr. 2 aanbieder van generieke geneesmiddelen met meer dan 180 molecules in 12 therapeutische domeinen en 3 biosimilars op de markt.

Oxycure Belgium sa/nv

Zuurstoftherapie aan huis. Oxycure bezorgt uw patiënten de meest comfortabele en de stilste apparaten van de markt. Soepelheid en gastvrijheid, nauwkeurigheid en efficiëntie zijn de eigenschappen die Oxycure onvermijdelijk maken. Enkel Oxycure, een Belgische KMO , is in staat om mensen te verenigen achter één en hetzelfde project, namelijk de levenskwaliteit en de tevredenheid van uw patiënt.

PharmaPhoto

Foto’s van (para-)farmaceutische producten voor uw website of digitale toepassing! Foto’s van ca. 42.000 unieke CNK’s kunnen via onze API rechtstreeks getoond worden in uw website, webshop, APP of digitale toepassing. De database groeit continu en wordt up-to-date gehouden met medewerking van de groothandel en diverse leveranciers. NIEUW OP DE BEURS !!! PharmaWebs: het website systeem voor apothekers met reservatiemogelijkheid.

Pharmacosmedics Nv

PharmaCosMedics en Cerepharma, Belgische producent van cosmeceuticals, beantwoorden met LONGIDERM aan de groeiende vraag naar doeltreffende huidverzorgingsproducten in de apotheek. De productenportefeuille bevat: huidverjongingsproducten met antioxidanten, anti-inflammatoire en anti-glycatie ingrediënten, producten met een multi-zurencomplex om met zachtheid en zonder dehydratie de oorzaken van huidonzuiverheden en acne gevoeligheid te temperen en producten voor lichaamsverzorging met hydraterende en verstevigende werking De nieuwigheden zijn producten voor: huidverjonging met glycolzuur, haargroeistimulatie, post-chirurgie (SurgRepair), professionele ontsmetting.

TILMAN SA

Het laboratorium Tilman, de Belgische deskundige op het gebied van planten. Tilman heeft meer dan 50 jaar ervaring met de ontwikkeling van natuurlijke producten die veilig en doeltreffend de dagelijkse gezondheidsproblemen kunnen verhelpen. Het laboratorium legt de nadruk op kwaliteit en veiligheid. Dit streven blijkt ook uit de keuze van de verkooppunten. De producten van Tilman zijn enkel te vinden in de apotheek. Daar staan professionele zorgverstrekkers de klant met informatie en advies bij.

7Days Jobwear

Uw ontwerper van stijlvolle beroepskledij.

Bio-Life

Bio-Life, entreprise familiale écoresponsable, est un laboratoire Belge créateur fabricant de produits en nutrithérapie de pointe depuis 3 générations. Notre motivation est de permettre de retrouver et d’améliorer la santé, par l’intermédiaire du conseil d’experts de la santé.

L'OREAL DPT COSMETIQUE ACTIVE

Unda

Sinds het begin van de jaren 50 heeft UNDA in zijn laboratoria het onderzoek en de ontwikkeling van homeopathische en fytotherapeutische producten vormgegeven. Hier in Harzé worden nu al 40 jaar beproefde gezondheidsproducten ontworpen, geproduceerd en verzonden naar een groot deel van de wereld.

App Pharmanology 2016


Heb je een smartphone? Download dan de Pharmanology 2016 app via

Apple_banner_nw-(1).png   Android_banner_nw-(1).png   Windows_Phone_banner.png
 
Blijf via de app op de hoogte van de laatste nieuwtjes en heb steeds informatie over het programma, sprekers en exposanten bij de hand.